недеља, 12. јануар 2014.

Zbogom i do negledanja

Nisam neki fan novogodišnjih odluka ali muka na sve natera. Ne želim da se 2013. godina ikada ponovi (naravno to je i ne moguće, ali nije loše naglasiti). Godina koja je počela relativno dobro sa par dobrih koncerata obećavala je nekakav prolazak u ligu: ne tako loših. Sredina je bila grozna da grozniju nisam mogla očekivati, a kraj je jednim udarcem u glavu zapečatio da je stvarno gotovo za preokret (možda barem mali, ali ništa od toga).
Pa se vođena prethodnim iskustvom reših da ove godine ipak treba malo da se usmerim, a ne da se pustim da me voda nosi (da me ne bi odnela u ...).
Reših od sada samo pozitivno i sa smerom (malim ali ipak ću pokušati da ga se držim).
Drugari, držite mi fige da istrajem u tome da bude pozitivno jer ja vama držim čvrsto :)


  

3 коментара:

  1. Joooj...Igleda nam je većini ova prošla godina bila "šakom u glavu" iako sam od nje očekivala baš kako si ti lijepo opisala! Držim ti i držim nam fige da se ne ponovi...Sretno!

    ОдговориИзбриши
  2. Huh, kazu da ima dana koje je bolje prespavati. Steta sto ne mozemoda prespavamo i celu godinu. No, glavu gore i hrabro napred! Neka ti 2014. donese resenja problema, dobre i dobro iskoriscene prilike i vedre dane provedene u sjajnom drustvu!

    ОдговориИзбриши